Tjäna pengar

Agloco – Tjäna pengar på att surfa


Har nu ett tag varit med i Agloco nätverket
. Jag har värvat nya medlemmar, surfat på och tjänat ihop 150 timmar än så länge. Vad ska jag med dessa 150 timmar till dock? Jag vill kunna få ut pengar i handen och få betalt för allt mitt surfande!

Saken är den att Agloco håller på att bli börsintroducerat i USA och när det är klart kommer vi att få en aktie i Agloco per surfad timme och en fjärdedels aktie per surfad timme som en värvad medlem gör. Hur mycket varje aktie sen kommer vara värda är upp till oss, ju fler vi värvar desto större blir företaget och desto mer tjänar vi.

Jag tror fortfarande stenhårt på detta och kommer att fortsätta använda Agloco Viewbar för att tjäna pengar när jag surfar.

För er som inte ens vet vad Agloco är så fungerar det såhär:

1. Du anmäler dig hos Agloco (gratis)
2. Du laddar ner viewbar och installerar den
3. Du surfar på som vanligt och tjänar aktier (pengar) under tiden
4. Du värvar dina vänner för att få ännu fler aktier

Mycket enkelt och helt gratis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *