Hitta saker att sälja

Auktion på nätet – Hitta produkter att sälja


Du har beslutat dig för att tjäna lite pengar och prova auktion på nätet
, men vad ska du sälja? Jag hoppas denna artikel skall fungera som idéspruta så att du kan komma igång.

Din bostad
Det bästa och enklaste sättet att komma igång är att leta igenom din bostad. Har själv tjänat flera tusen på att sälja saker jag tänkte slänga. Titta nere i källaren, gamla lådor som bara står där år efter år. Finns säkerligen massa barnkläder, leksaker, böcker, serietidningar och mycket annat. Är sakerna i hyfsat skick så är det bara att sätta upp en auktion på nätet. Alla pengar du tjänar på detta lägger du undan. Sen om du tycker det är kul och vill fortsätta så använder du pengarna till att köpa in andra saker för att sälja dyrare på auktion.

Loppmarknad och Second Hand
Här har vi perfekta ställen att använda pengarna du tjänade ihop när du sålde gamla saker från din bostad. Leta efter saker i bra skick, som du kan värdera någotsånär. Detta kräver lite träning men efter ett tag får du grepp om det och upptäcker vilka enorma vinster man kan göra. Själv hittar jag ofta saker som jag gör 50 % eller mer vinst på.

Grossister
Efter ett tag när du riktigt börjat få fart på affärerna så kan du leta efter grossister. Att hitta en bra grossist för en viss produkt kan vara mycket svårt. Jag håller nu själv på att importera från grossister utomlands för att sedan sälja produkterna på online auktion här i Sverige. Ett tips är att leta på Ebay.com efter olika produkter som kan vara lönsamma att sälja i Sverige. Ofta annonserar grossisterna ut sina produkter där. Tänk på att försöka hitta produkter som inte väger så mycket, det underlättar mycket när man ska skicka sakerna fram och tillbaka.

Har ni fler tips på hur man kan hitta produkter att sälja på auktion? Hör av er.
Läs även: Auktion på nätet – Saker att tänka på

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *