Facebook

Personligen är jag inte så förtjust i Facebook men eftersom det är så många som använder Facebook idag så finns det enorma möjligheter att tjäna pengar på Facebook. Jag kommer att tvinga mig själv att jobba mer och mer med Facebook i framtiden och jag tänkte börja med att skriva lite enkla tips för att komma igång och tjäna pengar på Facebook.

Har du en egen produkt du vill marknadsföra så är det ganska självklart att marknadsföra den på Facebook kommer att öka din försäljning. Idag kan man skapa en specifik Facebook-sida för produkten och sen gå med i olika grupper och delta i relevanta diskussioner för att driva trafik till din produkt.

Om man då inte har en produkt så finns det fortfarande flera olika sätt att tjäna pengar på. Om du är en intressant person och utmärker dig själv på något sätt (tänk Ullared Kjell) så kan du enkelt tjäna massa pengar på Facebook genom att lägga annonser på din profilsida.

Andra sätt att tjäna pengar på Facebook:

  • CafePress – CafePress är en applikation i Facebook som ger dig möjlighet att designa och sälja CafePress saker. Du skapar helt gratis ett konto hos CagePress och kan sedan sälja dina produkter på din Facebook-sida.
  • Garage Sale – En Facebook applikation som hjälper dig att sälja gamla saker som du inte behöver längre.
  • Cash Cliques – Denna applikation betalar dig pengar för att klicka på och lämna kommentarer på olika annonsplatser. Detta kan vara lite på gränsen till spammigt kan tyckas och jag har inte själv hunnit testa denna metoden.
  • Facebook Annonser – Genom att annonsera på Facebook så kan man nå många till en billig peng. Genom att annonsera och driva trafik på ett smart sätt så kan man tjäna pengar ganska snabbt. Tänk på att annonserna inte är så riktade och det gäller att testa noga för att se om det är lönande att annonsera på Facebook.
  • FlameTunes – Med denna applikation så kan du spela in musik och mixa den som du vill och sedan enkelt sälja den till dina kontakter.

Det var bara några exempel på hur man kan tjäna pengar på Facebook och jag kommer att återkomma till detta ämne i framtiden då jag själv har lite idéer som jag kommer att testa. Ni får gärna själva komma med förslag och idéer till hur man kan dra nytta av Facebook och göra sig en slant. Jag tror att det kommer att bli vanligare och vanligare under 2010 att folk använder sociala nätverk och det finns enorma pengar här att hämta här.

One Reply to “Facebook”

  1. aras

    Hej! Jag undrar om man kan göra reklam för städjobb på facebook och hur man kan fixa kunder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *