Fixa en gratis logo till din blogg eller webbsida

Jobbar vidare på min wordpress nybörjarguide och är snart klar. Under tiden tänkte jag ge ett tips på hur du kan fixa en snygg gratis logo till din blogg. Titta förbi Cooltext on gör din egen logo helt gratis.

Så här kan det se ut:

iuse.jpg

Gratis logo till blogg eller hemsida

5 Replies to “Fixa en gratis logo till din blogg eller webbsida”

 1. Nin

  Skulle vara jätte kul om du kunde hjälpa mig att förstå min egen blogg.Hur man ska få sin egen bild på bakgrunden.

 2. Carl Sundgren

  Om man inte vill beställa logotyp av ett företag så kan man alltid köpa templates. Det finns hur mycket som helst på nätet och det innebär att du köper en designad logo men att du sedan själv kan byta ut texten till din egen. Du kan få ganska hyffsade resultat till en mycket billigt peng. Det är inget jag rekommenderar om du verkligen ska satsa på ditt varumärke eller företag men till en blogg eller liknande fungerar det alldeles utmärkt.

 3. Birgitta Sjödin

  Hej !
  jag skulle vilja veta hur man får tag i logotyp som våran förening behöver ha t.ex. skriva brev eller till kommuner.
  T.ex
  Symbol på Gävleborgs Dövas Länsförening
  Jag jobbade förut på dövförenings kansli och hade då våran lokalförening som tyvärr nedlagt för 9 år sen, men då har länsförening tagit över och skulle behöva en ny logotyp märke på ovan på A-4 papper eller liknande.
  Hoppas jag får tips och var jag kan skaffa sådana.
  Med vänlig hälsning
  Birgitta Sjödin
  Kontaktperson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *