Online Spel

Det finns många sätt att tjäna pengar på nätet och här kommer ett som garanterat inte passar alla. Om du vill prova något lite annorlunda och gillar att spela online spel så kan detta vara något för dig. Du behöver inte vara en liten datornörd för att kunna tjäna en hacka här, utan det gäller att lära känna marknaden som med allt annat. Online spel är något som växer enormt och det är redan större än hela filmindustrin. Det vanligaste just nu är så klart World of Warcraft där saker och karaktärer i spelet omsätter enorma pengar. Här finns det så klart möjlighet att tjäna riktigt bra med pengar om man är smart.

Farma Guld – Att farma guld i World of Warcraft kan vara mycket lönsamt. Det betyder att man hittar olika sätt att så snabbt som möjligt tjäna pengar i spelet (WoW guld). Vill du spara tid och lära dig precis hur du ska göra för att farma guld så snabbt som möjligt i World of Warcraft så kan jag rekommendera denna WoW Gold Guide som är värd varenda öre. Sedan säljer du pengarna i spelet för riktiga pengar. Det finns mängder av ställe var man kan sälja World of Warcraft guld och jag har även hittat folk som säljer på Blocket.

Tar man detta ett steg längre så kan man även sälja föremål, vapen och hela karaktären i spelet. Tycker man det är kul att spela och vill tjäna lite extrapengar så är detta perfekt. Har man inte så mycket tid eller inte tycker det är så kul så finns det ju andra sätt att komma igång. Varför inte betala någon för att göra jobbet? I lågprisländer som Indien och Kina så kan man hitta ganska kompetent folk som du snabbt kan lära upp och betala för att farma guld. Sedan kan du fokusera på att sälja guldet och göra en bra förtjänst. Har du guld guiden så kan du dela ut den till ”dina anställda” och på så sätt optimera deras sätt att farma guld.

Ett annat sätt att attackera det på är att köpa billigt och sälja dyrt. Hittar du en pålitlig källa i Kina som säljer guld så köper du där och för över till din karaktär. Sen säljer du det till svenskar som kanske inte vågar handla av någon i Kina. Precis som med allt annat så finns det mycket pengar att tjäna om man lär sig marknaden. Sätt dig in i hur allt fungerar. Skapa ett förtroende om det är på Tradera, Blocket eller med den egen hemsida. En snygg seriös hemsida kan verkligen fungera bra. Där presenterar du allt du säljer och du kan själv sätta priset där du gör bästa förtjänst. Höjer du det för mycket så minskar så klart försäljningen, så det gäller att hitta rätt prisnivå. Efter ett tag har du fått ett rykte och ett förtroende och folk kommer till dig för att handla.

Till slut sitter du med 10-20 personer som farmar guld för din räkning och allt du behöver göra för att tjäna pengar är att se till att kunderna är nöjda. Vad jag ville visa med denna post är att om man använder sig av ”think outside the box” tänkande så kan man bli framgångsrik inom det mesta.

Om World of Warcraft inte riktigt är ett spel för dig så finns det många andra liknande spel med nästan samma möjlighet. Det finns ett som heter Second Life där du inte slår ihjäl massa monster utan istället kan driva dig egen business i spelet. Öppna din egen butik som säljer kläder till folk i spelet. Fördelen här att valutan i spelet går direkt att växla mot dollar så att man inte behöver sälja valutan som man måste göra i WoW. Jag har läst om ett flertal spelare i Second Life som försörjer sig på sin business i spelet.

Det sista spelet jag tänker rekommendera är svensktillverkade Entropia. Det här är mer likt WoW än Second Life men det har lite av egen touch. Du kan köpa och äga land samt spelet är gratis att spela.

Har ni fler idéer på hur man kan tjäna pengar på en bransch i framfart så får ni gärna lämna en kommentar.

5 Replies to “Online Spel”

 1. jonte

  Hur kan man tjäna pengar på de andra spelen då? Entriopia och secondlife.
  Tacksam för svar 🙂

 2. Christer

  Köpa å sälja guld för riktiga pengar är mot Blizzards regler och dit wow-konto blir bannat, lycka till

 3. Tjena :D

  Tjena,Har en fråga om ( Second Life ) valutan i spelet går direkt att växla mot dollar så att man inte behöver sälja valutan, Men hur växlar jag valutan till dollar ? 🙂 tacksam för svar 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *