Real Writing Jobs

Vi på Internetpengar.com får många frågor från privatpersoner som vill skriva artiklar och tjäna pengar. Eftersom vi inte har möjlighet att anställa alla så har vi undersökt efter en möjlighet för oss svenskar att snabbt komma igång och tjäna pengar på att skriva artiklar.

Det finns mängder av sajter som förmedlar jobb som freelancer.com. De funkar utmärkt men kräver hela tiden ganska mycket jobb av en själv för att ”få jobb” och det tar tid att skapa sig ett rykte så att man får bra betalt. Istället har vi tittat lite närmare på en ganska ny sajt som heter ”Real Writing Jobs”.

Real Writing Jobs är en medlemssajt som är just för frilansande skribenter. Du registrerar dig som skribent och Real Writing Jobs fixar kunder åt dig. Förutom att fixa kunder åt dig så hjälper Real Writing Jobs till med att utbilda dig att bli en bättre skribent. Som medlem får du även tillgång till en databas med tusentals av jobbmöjligheter. Denna databas uppdateras varje dag med nya jobb hela tiden.

Nackdelen med Real Writing Jobs är så klart att det kostar pengar. Det kostar några hundralappar att bli medlem men det kan det vara värt om man får bättre betalda jobb och utbildning. Har man väldigt ont om pengar så hade jag valt en gratissajt till att börja med och när jag sedan hade nog med pengar så hade jag blivit medlem.

Här kan du bli medlem i Real Writing Jobs >>

Vilka jobb kan man få via Real Writing Jobs?

 • Rätta fel direkt på webbsajter
 • Bloggskribent
 • Skriva mindre artiklar
 • Läsa och svåra på e-post
 • Konturläsa artiklar
 • Reseskribent
 • Teknisk skribent

Real Writing Jobs hjälper även till att förmedla heltidsjobb så att du jobbar 8 timmar om dagen som skribent för ett visst företag. Det finns många tidningar som hela tiden letar efter rätt skribenter och detta är rätt väg in. Är du en frilansande skribent så är detta det perfekta programmet för att kunna växa. Är du helt ny så kan >Real Writing Jobs vara rätt väg för dig att komma igång och hitta dina första uppdrag.

7 Replies to “Real Writing Jobs”

 1. Jens Olaus

  Jag har nyligen testat Real Writing Jobs och måste säga att jag är väldigt nöjd. Jag fick snabbt kontakt med en Amerikansk webbsajt som jag nu skriver för på halvtid och tjänar mer pengar än jag hade gjort på heltid i Sverige.

 2. Tony

  Har också provat Real Writing jobs:

  de erbjuder för övrigt ett 7- dagars provmedlemskap för bara 4, 95 USD, cirka 30 svenska kronor, så att du kan prova deras sida för ovanstående summa i cirka en vecka alltså.

  Jag testade själv detta för ett tag sedan, men tyckte tyvärr sedan att deras sida såg både lite rörig, svårförståelig och invecklad ut och gick därför inte vidare med dem något mer.

  För mig personligen går jag rätt mycket efter hur sidan är upplagd, hur det är att navigera på den, samt inte minst hur lätt det är att komma åt det projekt jag är intresserad av.

  Och där var tyvärr inte denna sida till min belåtenhet i alla fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *