Tjäna Pengar på att Låna ut Pengar

Placerat Under Ekonomi 

Nu har Daniel Kaplan som är Traderas grundare startat ett nytt företag som heter Loanland. Det hela går ut på att man överför pengar till Loanland via sin bank. Sen kan man bläddra bland olika lån som folk vill ta och man lägger bud på vilken ränta man är villig att ge.

Hur Fungerar det att Låna ut Pengar?

Många är säkert skeptiska till detta då man tror att folk inte kommer att betala tillbaka. Jag är alltid öppen för nya saker och kastar mig ut och testar detta så att alla ni slipper göra misstaget. :) Jag har satt in 10.000 kr som och tänker låna ut 1000 kr till 10 olika personer för att sprida risken. Jag kommer att återkomma med information om hur det går.

Jag tror att detta kan vara mycket lönsamt och det är ingen slump att alla smslåneföretag och banker gör stora vinster. Se bara till att det är ni som lånar ut och inte ni som behöver ta lån.

080930 – Kan uppdatera er med att jag nu har lånat ut 10.000 kronor till 2 olika personer och fick en ränta på 15%. Det gav en nettovinst på 3000 kronor. Fungerade kanon och så länge man sprider sina risker är detta ett mycket bra sätt att spara pengar på att låna ut.


Relaterade Poster:

Kommentarer

Skriv en Kommentar