Tradera Powerlister – En enkel guide


Satt i helgen och sålde lite saker på Tradera.
Tänkte att jag skriver en guide hur man använder programmet Tradera Powerlister för att mycket enkelt och smidigt kunna lägga upp auktioner. Vem som helst klarar av detta och det finns mycket tid att spara.

Powerlister ger dig möjligheten att:
– Skapa en stor mängd annonser utan att vara uppkopplad mot Internet
– Ladda upp 1000-tals objekt med ett par enkla klick
– Spara objektslistor som du sedan kan editera och återanvända gång på gång
– Duplicera annonser och editera kopiorna för snabbare registrering
– Själv bestämma när du vill ladda upp och därmed aktivera dina annonser

Först laddar man ner och installerar programmet . När det är klart startar man det från ikonen på skrivbordet eller startmenyn.

Du väljer då ”Nytt objekt” och kommer till denna meny. Har du använt Tradera innan så känner du säkert igen alla valen här.

Jag ska sälja ett gammalt minne till en dator. Fyller i rubrik och laddar upp en bild (ladda alltid upp en bild, en bild säger mer än 1000 ord). Gör en beskrivning och fyll i kategori. Jag sätter utropspris på 19 kr för där går gränsen på lägsta avgiften om jag inte får sålt det. Ange alltid vad frakten kostar och om det skickas via posten eller någon annan.

Sen är det klart, nästan. Nu ligger annonsen redo och du kan antingen göra flera eller skicka in denna direkt. Jag väljer att skicka in direkt och trycker på ”Ladda Upp Objekt”.

Nu får du en loginruta där du anger ditt Tradera loginnamn samt lösenord. Klicka sedan ladda upp och det är klart.

Det hela är mycket enkelt och smidigt. Finns ingen anledning att använda webbgränssnittet längre. Med Tradera Powerlister kan du även spara annonserna och ha färdiga mallar som du bara gör några små ändringar i och pang så är en ny annons ute.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *